GREEN POWERDRINKI går lagde jeg meg en ikke så liten magisk smoothie til iftar (bryting av fasten). Den er perfekt til å bryte fasten med, for du får i deg alt du trenger for å få energi tilbake til kroppen. Sunn og mettende er den også! Er jeg den eneste som føler at jeg kan ta over hele verden bare jeg får i meg riktig vitaminer og mineraler??? Du gjør det, ja? Vel, la oss i så fall ta over verden sammen:

1 håndfull hakket spinat - inneholder bl. a. mye kalium, som er nødvendig for å holde blodtrykket på et jevnt nivå. 

1 oppskjæret gulrot - du får i deg masse vitamin A, som er nødvendig for synet. Vitamin A gir også beskyttelse mot infeksjoner, og mangel kan føre til forandringer i hud. Og det vil vi ikke, vil vi vel? 

1 oppskjæret eple - ta med skallet også, for det er her vi finner noe av det nyttigste ved eplet, nemlig flavonider. Flavonider er blant annet kjent for å hindre aldring av hjernen! 

1 spiseskje hummus - Hummus er laget av moset kikkerter ("nok" på kurdisk) og inneholder mye fiber - perfekt for å føle seg fort mett. Det er også en fantastisk proteinkilde, slik at vi kan løfte og bygge de killermusklene. 

1 spiseskje honning - brukes istedenfor sukker. Inneholder masse viktige sporstoffer!

 

Adios, amigos!

 

Én kommentar

BRASSEFRUE

19.07.2015 kl.02:39

Den så veldig sunn ut :) så fin blogg!! Jeg legger deg til. Legg meg gjerne til også. Vi kommer fra samme sted :)

Skriv en ny kommentar

Noor

Noor

18, Fredrikstad

Jeg heter Noor og er opprinnelig fra Kurdistan. Her skriver jeg om alt jeg syns er interessant og morsomt. Velkommen til min verden, hvor du vil finne alt fra religion til sminke.

Kategorier

Arkiv

hits