Noor

Et innlegg jeg skrev for et par år siden. Så morsomt å lese om igjen. 17-18- årige Noor. En stund siden.

______________________________________________________________________________________________________

Jeg ser heller på tysk enn på norsk og engelsk. Jeg har en negl som stikker oppover. Jeg er treg. Jeg smiler til meg selv. Jeg blir glad av venner som beholdes lenge. Jeg blir glad av trofaste folk. Jeg blir glad når det regner. Jeg blir superduper glad når det tordner. Jeg elsker mat. Jeg elsker bryani. Jeg elsker islam, for islam er bare godt. Jeg hater når folk snakker om ting de ikke har noen anelse om, men jeg elsker når folk stiller spørsmål. Jeg vil lære og jeg vil bli lært, og jeg blir glad når jeg forstår noe nytt. Jeg utsetter alltid, alltid ting til slutt og sier alltid at jeg aldri skal gjøre det igjen. Da ljuger jeg for meg selv, for man må aldri si aldri. Jeg prøver å lære Koranvers utenat, men herregud - så vanskelig det er. Jeg vil lære arabisk, men jeg gjør det ikke. Det er så mye jeg vil, men som jeg ikke gjør.  Jeg vil bli flink til å tegne, men tegner aldri. Jeg vil bli flinkere på skolen, men forbedrer meg aldri. Jeg vil bli mer tålmodig, men jeg bryter sammen. Jeg vil bli mer sosial, men sosialiserer ikke veldig. Jeg vil skrive mer, men gjør det en gang i uka. Jeg vil skrive dikt, og jeg vil hjelpe folk, og jeg vil få andre til å le fordi da føler jeg meg selv bra. Er det ikke ironisk? Hvem er sånn? Er det ikke egoistisk? Å få andre til å smile, fordi man vil smile selv? Eller er det greit? 

Er det normalt å bli skremt av seg selv? For hvem er jeg, egenlig? Er jeg en som man blir skremt av? Noen ganger føler jeg at jeg er veldig egoistisk. Jeg vil ikke være egoistisk. Jeg husker en ayat fra Koranen på engelsk. Den traff meg: "So observe taqwa as far as you can, and listen and obey, and spend in Allah's way - it being good for you. And it is those who are saved from the greeds of their hearts who are succsessfull". Greeds of their hearts. Det var forresten fra den suraen som kommer etter Suratul Munafiqoon (som jeg tror er nr. 63), dvs sura nr 63 og aya nr 16. Listen and obey. "Life doesn't come with instructions", sier de på TV. Da har jeg alltid tenkt at de tar feil. Det er jo akkurat det livet har.

Nå merket jeg at dette innlegget var fullt med nonsense, men uansett liksom. Hele hodet mitt er i denne bloggen. Dette er hvordan jeg tenker og hvordan jeg opplever verden. Hvordan jeg ser på ting og hvordan jeg reagerer på ting. Jeg skriver ned reaksjoner. Ikke hendelser. Det er ikke hendelsene som egentlig betyr noe, det er hvordan man reagerer. Hendelser skjer de fleste, mange veldig likt også. Men alle reagerer forskjellig. Jeg vil reagere riktig.

6 kommentarer

Kaisa Elise

07.08.2013 kl.08:47

fint bilde :)

Golstan

07.08.2013 kl.20:27

Herregud Noor! Når jeg leser innleggene dine blir jeg dratt så inn i det. Jeg klarer ikke stoppe. Du er sinnsykt flink til å skrive, og jeg håper virkelig du skriver en bok en dag. Jeg lover å være den første i køen for å kjøpe boka. Innlegget ditt var ikke fullt med nonsense. Det er deg. Du er en utrolig smart og fantastisk jente.

Det er ikke egoistisk å få andre til å smile for å selv smile. Det betyr du faktisk vil gjøre andre glad, det betyr at du har et utrolig rent og godt hjerte. Jeg elsker disse innleggene dine Noor. Skulle ønske jeg var like flink. Helt fantastisk!

Noor

08.08.2013 kl.00:06

Golstan: Du er SÅ god, Golstan. Du aner ikke - det er du som er den beste her, uten tvil. Tusen takk, tusen takk, tusen takk. Du er for god. For god.

Dunya

08.08.2013 kl.01:40

Jeg elsker disse innleggene dine! Kan du skrive mer liknende fremover? Føler at jeg blir dratt inn i en annen verden haha. Du er så flink til å skrive!

Noor

08.08.2013 kl.13:26

Dunya: Oi, shit! Tusen takk, Dunya. Det skal jeg gjøøøøøre <3

:)

01.09.2013 kl.03:49

wæææææææææææ!!!!!!!!!!!!!!! leste bloggen din etter så lenge! gleder meg til å lese resten!!!!

Skriv en ny kommentar

Noor

Noor

19, Fredrikstad

Jeg heter Noor og er opprinnelig fra Kurdistan. Her skriver jeg om alt jeg syns er interessant og morsomt. Velkommen til min verden, hvor du vil finne alt fra religion til sminke.

Kategorier

Arkiv

hits